Over ons

Bij alle werkzaamheden kunt u vertrouwen op een professionele aanpak. Wij beheersen het absolute vakmanschap om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Het geven van persoonlijke uitleg, begeleiding, kwaliteit en maatwerk aan u als klant staat bij ons hoog in het vaandel.

AP Totaalbouw

Ons dienstenpakket omvat diensten om uw gehele project te kunnen verzorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aanbouw of een complete verbouwing van uw woning. Alle werkzaamheden worden goed met u doorgesproken, rekening houdend met het beschikbare budget.

Van kleine tot grote verbouwing denken wij mee in oplossingen en verzorgen wij het complete project. Voor het installatiewerk en stucwerk werken we met vaste partijen waar we al jaren goede ervaringen mee hebben.

De volledige planning en communicatie nemen we op ons.

Plannen voor bouw, verbouw of renovatie?

Een eigen huis laten bouwen of verbouwen is een hele stap. Dan wilt u een aannemer die met u meedenkt, u van goed advies voorziet en die u kunt vertrouwen. Wij zijn actief in Hellendoorn en omstreken en helpen u graag om uw (ver)bouwplannen concreet te maken.

Bel ons direct:

06 19 97 95 22

Heldere communicatie

Bouwen is ons vak en wij zijn daar continu mee bezig. We beseffen heel goed dat dit voor u compleet anders is. Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Verbouwen misschien vaker, maar zeker niet iedere dag. Heel veel dingen die voor ons heel normaal zijn, zijn daardoor voor u compleet nieuw.

Duurzame oplossingen

Daarom nemen we u stap-voor-stap mee in het bouwproces. We communiceren helder, zijn duidelijk over de kosten en overleggen goed met u over de mogelijkheden. Natuurlijk gaan we voor kwaliteit en duurzame oplossingen, dat spreekt voor zich. Vragen over onderhoud? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Graag maken we kennis met u!

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diensten? Dan komen wij graag met u in contact om uw (ver)bouwplannen door te spreken.

06 19 97 95 22

© 2024 AP Totaalbouw | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs