Diensten

Wilt u een aanbouw laten realiseren of kiest u toch voor de volledige verbouwing van uw woning? Deze keuze kunnen wij niet voor u maken, u kunt het laten (ver)bouwen zoals u dit voor ogen heeft. Het is wel belangrijk om te weten dat er bij een verbouwing veel extra zaken komen kijken.

Daarom zoekt u natuurlijk naar een betrouwbare en ervaren partij om mee samen te werken. Met AP Totaalbouw heeft u deze partij gevonden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

““Samen werken, overleggen en eerlijkheid. Dat is voor ons het belangrijkste””

“De mogelijkheden bij AP Totaalbouw”

AP Totaalbouw biedt u een uitgebreid pakket aan diensten aan. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos! Bekijk ons portfolio van reeds uitgevoerde opdrachten of vraag vrijblijvend meer informatie aan. Een ding is zeker, AP Totaalbouw kan u bijstaan. Of het gaat om (ver)bouw, het realiseren van een veranda of overkapping of de bouwbegeleiding.

Bouw

Wilt u een aanbouw aan uw huis laten realiseren? Of kiest u liever voor de volledige verbouwing van uw woning? AP Totaalbouw kan u van A tot Z bijstaan in het gehele proces. Wij nemen de tijd om samen met u de plannen uit te werken, zodat de uitvoering soepel zal verlopen. Moet de fundering verstevigd worden of is er een vergunning nodig voor de aanbouw? Dan neemt AP Totaalbouw dit allemaal voor u uit handen.

Bel ons direct:

06 19 97 95 22

Verbouw

Kiest u voor een interne verbouwing zoals bijvoorbeeld het verbouwen van uw woonkamer, keuken of badkamer omdat deze niet meer aan uw wensen voldoet? Dan kunt u de woning laten moderniseren of de isolatie van de desbetreffende ruimte laten verbeteren. Door een verbouwing geeft u de ruimte direct een andere uitstraling, waardoor deze wel aan uw wensen zal voldoen.

Realiseren van een veranda of overkapping

Een veranda dient als plaats waar u het gehele jaar door kunt genieten en is tevens een verlengstuk van uw woning. Ook het realiseren van een overkapping is mogelijk en desgewenst kunnen wij een overkapping in combinatie met een schuur realiseren.
Dit bouwen wij allemaal aan de hand van uw wensen. Wilt u deze juist vast aan het huis hebben of kiest u ervoor om deze los van uw woning te laten bouwen? Bij AP Totaalbouw is het allemaal mogelijk!

 

 

 

 

Bouwbegeleiding

Zoekt u begeleiding tijdens het realiseren van een project of verbouwing? Dan is AP Totaalbouw de aangewezen partij. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het proces, daar zorgen wij wel voor! AP Totalbouw bewaakt namens u de kwaliteit en de voortgang tijdens het bouwproces.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij een verbouwing?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

06 19 97 95 22

© 2024 AP Totaalbouw | Power Internet - Professionele websites |  RJHosting | Privacyverklaring | Power For Jobs