Kontakt
AP totaalbouw
Kasteelstraat 1 a
7447 AW Hellendoorn
Homepage:www.aptotaalbouw.nl
Telefoon:06 19 97 95 22
Fax:

Onbegrensde vormgevingsmogelijkheden in het hele huis

CENTURY UNLIMITED: een (tegelserie) voor alles

Overal in huis kun je ruimten prachtig vormgeven met tegels: wanden en vloeren in badkamer, keuken en gang zijn als het ware klassieke gebruikslocaties. En ook in eet- en woonruimten worden graag tegels gelegd – vaak in combinatie met vloerverwarming, wat zorgt voor een weldadige warmte. Maar passen de tegels die je voor de keuken hebt gekozen, ook bij die in de eetkamer, en de tegels in de woonkamer bij die in de aangrenzende gang? En zou het niet mooi zijn als ook de badkamer deze schoonheid zou continueren? Om overal in huis een afwisselend en tevens harmonieus beeld te realiseren, heb je een uitgebreide tegelserie nodig die een groot aantal inrichtingsmogelijkheden biedt. Bijvoorbeeld de nieuwe collectie CENTURY UNLIMITED van Villeroy & Boch Tegels. Want CENTURY UNLIMITED is een modern totaalconcept dat voor wat betreft kleuren, formaten en decoraties zo is opgezet dat het talloze individuele oplossingen biedt.

CENTURY UNLIMITED

CENTURY UNLIMITED combineert kleuren, formaten en historisch geïnspireerde motieven speels en onorthodox met elkaar, zodat er een fascinerende mix van oud en nieuw ontstaat. De basistegels van vilbostone porcellanato worden aangeboden in de acht kleuren crème, beige, bruin, cotto, lichtgrijs, middelgrijs, donkergrijs en indigo. Het bijbehorende decorconcept omvat in totaal 27 verschillende oppervlaktedecoraties die willekeurig met elkaar kunnen worden gecombineerd. Wandtegels van aardewerk, die de kleuren en motieven van het porcellanato ingetogen aanpassen, ronden het totaalconcept af.

Ideaal in de badkamer

Tegels zijn robuust en blijven ook bij voortdurende belasting langdurig mooi. Voor een zowel klassieke als moderne vormgeving van de badkamer combineer je CENTURY UNLIMITED basistegels en motieven in de blauwtint indigo met licht- en middelgrijs. De veelzeggende patronen aan de wand zijn daarbij niet alleen echte blikvangers, maar ze verdelen de ruimte ook optisch onder in functionele zones als douche of wasgelegenheid.

De badkamer maakt een heerlijk warme en harmonieuze indruk in lichte crème- en beigetinten. De subtiele kleurstelling wordt ‘opengebroken’ door de decortegels CENTURY UNLIMITED Wall in multicolor-look, die als een willekeurig mozaïek spannende accenten op de wand plaatsen. Hier wordt het decor verrijkt met de beige-bruin-cotto-kleuren van de serie en combineert deze telkens weer opnieuw en verrassend anders.

Perfect voor de keuken

Tegels zijn voor vochtige ruimten optimaal geschikt, en zelfs vet en andere lastige vlekken, die in de keuken onvermijdelijk zijn, hebben geen vat op keramiek en kunnen heel eenvoudig weer worden verwijderd. Tegelijkertijd zijn tegels aantrekkelijke inrichtingselementen in de keuken. Met tegels uit de serie CENTURY UNLIMITED kun je in de keuken zowel aan de wand als op de vloer zorgen voor extravagante accenten. Zo brengt een patchwork-tegeltapijt harmonieuze kleuren in een moderne, in wit en grijs uitgevoerde keuken. Aan de wand rond het aanrecht zorgt een decortegel hier en daar voor subtiele kleurimpulsen.

De decortegels van CENTURY UNLIMITED kun je ook heel zelfbewust en effectief inzetten, bijvoorbeeld bij een markante balie die met verschillende motieven en kleuren als echte blikvanger is vormgegeven. Extra bijzonderheid: de decortegels van vilbostone porcellanato worden als een XXL-decorstrip vanuit de vloer over de balie gelegd en op de wand voortgezet – een buitengewoon effect.

Onmisbaar op de gang

Dat tegels op een bijzondere manier voor gangen geschikt zijn, spreekt vanzelf. Want juist hier, waar voortdurend wordt heen en weer gelopen, zijn ze onovertroffen dankzij hun robuustheid en onderhoudsgemak. Daarbij bieden ze veel aantrekkelijke inrichtingsmogelijkheden. Zo kun je een lange en brede gang, zoals je die bijvoorbeeld in lofts of oude gebouwen aantreft, royaal voorzien van decortegels. Het decorconcept van CENTURY UNLIMITED biedt hiervoor een welhaast oneindige mogelijkheden. En alles mag: een klassiek mozaïek, een tegeltapijt, met daarbij afzonderlijke tegels als accenten en een qua kleur harmonieus patroon – vloervormgeving afgestemd op de eigen voorkeur.

Maar ook in een klassieke entree werkt CENTURY UNLIMITED: in licht beige met een decoratief ton sur ton tegeltapijt geven de vloertegels de ruimte een onweerstaanbare lichtheid en extra weidsheid.

Voor aantrekkelijke woon- en eetkamers

In de eetkamer wordt de vloer door het voortdurend heen en weer schuiven van stoelen bijzonder belast. Maar voor de hoogwaardige vilbostone porcellanato tegels van CENTURY UNLIMITED is dat geen enkel probleem. Ook aan de wand kun je met decortegels een prachtig optisch effect bereiken: ze geven een doorsnee hoek een speciaal tintje – ton sur ton en toch expressief.

En ook in de woonkamer zijn tegels praktische en tevens esthetische vloerbedekkingen die de individuele woonstijl onderstrepen: de heldere en elegante grootformaat CENTURY UNLIMITED tegel geeft de ruimte extra weidsheid. De lichte grijstint laat een moderne ambiance vol rust en evenwichtigheid ontstaan. Tip: het hoogwaardige vilbostone porcellanato is vorstbestendig en daarom ook bijzonder geschikt voor buitenshuis. Zo kun je met een en dezelfde tegel ook het aan het woongedeelte grenzende terras vormgeven – voor pure harmonie.

Sfeervol in de toiletruimte

Ook in kleine ruimten komt CENTURY UNLIMITED heel royaal uit de hoek. Zo kun je bijvoorbeeld in de toiletruimte met decortegels aan de wand een interessant 3D-effect bereiken, dat de ruimte extra optische weidsheid verleent. Geslaagd is ook het samenspel van rechthoekige en vierkante tegels. En omdat alle tegels qua kleur op elkaar zijn afgestemd, ontstaat er een buitengewoon harmonische sfeer.