Kontakt
AP totaalbouw
Kasteelstraat 1 a
7447 AW Hellendoorn
Homepage:www.aptotaalbouw.nl
Telefoon:06 19 97 95 22
Fax:

Video's over Mosa

Bekijk hier de verwerkingsfilms, bedrijfspresentatie en andere video’s van Mosa.

Mosa wint Cradle to Cradle Innovation Award 2014

Tegelspecialist Mosa is door het Amerikaanse Cradle to Cradle® Products Innovation Institute uitgeroepen tot Innovator of the Year. Mosa ontving de prestigieuze Innovation Award voor 2014 in november tijdens de Innovation Celebration in New York.

Bekijk op YouTube

Den Haag krijgt een nieuw gezicht

De Nieuwe Haagse Passage ligt in het centrum van Den Haag, naast twee grote warenhuizen. De nieuwe passage heeft een opvallende gevel en verbindt twee grote Haagse winkelstraten met elkaar. Zo krijgt hartje Den Haag met de vele winkelstraten een belangrijke nieuwe ader.

Bekijk op YouTube

Mosa Panel: Prefab Renovatie Tegelsysteem

Innovatie voor renovatie: Mosa Panel is een prefab renovatie tegelsysteem waarmee met behoud van vertrouwde kwaliteit en uiterlijk, badkamers in slechts één dag zonder overlast gerenoveerd kunnen worden: eenvoudig, snel, schoon, droog en stofvrij.

Bekijk op YouTube

Mosa. A day in the life

Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring die voortdurend verrast met onderscheidende tegelconcepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een bijdrage leveren aan architectonische ontwerpen voor nu en morgen.

Bekijk op YouTube